Zwangerschapsbegeleiding is er voor jou met al jouw vragen tijdens je zwangerschap en postnatale fase.                            De begeleiding kan in Rosmalen plaatsvinden of online.

 Kijk je op tegen je bevalling of voel je angst?

Verliep je vorige bevalling moeizaam en staat dit in de weg bij een volgende kinderwens?

Kan je je bevalling niet loslaten en kijk je er niet goed op terug?

 Heb je een miskraam gehad en wil je hierin gehoord worden?

 Ervaar je geen roze wolk na je bevalling?

 Ben je in een postnatale depressie terecht gekomen en wil je begeleiding en steun?

 Ben je hoogsensitief en vraag je je af hoe je in je kracht kan blijven tijdens je bevalling?

Ik spreek uit ervaring dat ik na de geboorte van mijn eerste kind niet bepaald een roze wolk ervaarde. En dat iedere zwangerschap, bevalling en ook kraamtijd anders is, heb ik ook mogen ervaren. Bij mijn tweede kind voelde ik tijdens mijn tweede zwangerschap en daarna in de kraamtijd veel balans, zachtheid en kracht. Mijn tweede zwangerschap en bevalervaring was zo anders en mooi dat ik dit iedere vrouw toewens.

Een kind krijgen betekent ook dat je als moeder wordt geboren. Dit is een hele verschuiving. Als je naast deze grote verandering in je leven ook te maken krijgt met bijvoorbeeld een (grote) verhuizing, overlijden of ziekte in je famile of andere life events dan kan je dit makkelijk doen wankelen. Het is prettig als er iemand voor je is die je in deze fase kan begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen!

Soms verloopt je bevalling niet zoals je had gehoopt, gepland of verwacht. Birth Story Listening is een hele laagdrempelige en empathische manier om je bevalling in een ander daglicht te plaatsen waardoor je op een andere manier naar jezelf en je bevalling kan gaan kijken.

Op dit moment volg ik de opleiding Birth Story Listening Practioner opleiding zodat ik vrouwen hierin kan begeleiden. Het effect hiervan is dat dit rust geeft en je met veel meer compassie naar jezelf en je bevalling kan kijken.

 

Zwangerschapsbegeleiding, je hoeft het niet alleen te doen!

 

Ben je nieuwsgierig geworden wat een Birth Story Listening sessie voor jou kan doen of is jouw wolk eerder grijs dan roze? Neem dan contact met me op. 

Het is mijn missie jou te helpen om tijdens je zwangerschap en bevalling je zachte kracht te ervaren zodat je dit gevoel van kracht en trots kan meenemen tijdens het grootbrengen van je kind.

Betty van Soest

Studio moeder & kind