Betty

.

Het is mijn missie
om jou als zwangere vrouw
in contact te brengen met
je intuïtie en te leren
luisteren naar je lichaam
zodat je met veel vertrouwen
je bevalling tegemoet gaat.

.

Over mij

Yoga is al bijna 15 jaar onderdeel van mijn leven. Het zorgt voor meer balans, ontspanning en zachtheid in mijn lichaam en geest. En tegelijkertijd geeft het me kracht en focus. Ik ben dan ook erg enthousiast om jou en je kind hier kennis mee te laten maken. Zowel het beoefenen van yoga als het lesgeven in yoga brengt me iedere keer weer dichtbij mezelf. De ouder & kind yoga workshops geven niet alleen ouders en kinderen een blij gevoel, ook ik voel iedere keer weer dat dit echt een feestje is!

Ontelbaar veel vrouwen zijn jou en mij al voor gegaan met zwanger zijn en bevallen. En toch blijft het iedere keer weer uniek en een wonder. Zwanger zijn is een speciale fase in je leven. Uit mijn laatste bevalling heb ik veel kracht gehaald. Graag breng ik jou ook in contact met je eigen intuïtie, zachtheid en kracht.

Ik ben o.a. pedagogisch geschoold (Pabo) en heb de vierjarige hatha opleiding gevolgd bij Yoga & Vedanta (2010 – 2014). Bij Kidsyoga heb ik de opleiding Kinderyoga gevolgd (2012). In 2018 heb ik de holistische zwangerschapsyoga opleiding gevolgd bij Pureyoga. In 2020 heb ik de opleiding tot Birth Story Listener gevolgd.

In het dagelijkse leven woon ik samen met mijn partner en twee kinderen Jelle (8) en Mila (5).

  Vertrouw op je intuïtie