Zwangerschapsyoga is er voor zwangere vrouwen in Rosmalen en regio ‘s-Hertogenbosch met als doel te (leren) ontspannen en de ademhalingstechnieken te oefenen die je helpen tijdens de bevalling.

Het is een wekelijks moment voor verbinding met jezelf en je kindje met verschillende thema’s als ontspanning, vertrouwen, zachtheid en kracht. Het helpt je om bewust stil te staan bij je zwangerschap. Het zorgt ervoor dat je fit blijft met veel aandacht voor je rug en bekken.

Iedere les bestaat uit:

  Yoga oefeningen (zachte en rustige bewegingen).

  Ademhalingsoefeningen voor tijdens de zwangerschap en bevalling.

  Aandacht voor je veranderende lichaam.

  Bewust contact maken met je kind.

Wil je je ook samen voorbereiden met je partner? kom dan naar de praktische en laagdrempelige bevallingscursus. Leer samen hoe jouw partner je het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling.

Ook is er een masterclass Bevallen in Eigen Regie en omgaan met sensaties. Klik hier voor meer informatie.

Praktisch

  Je hoeft geen yoga ervaring te hebben.

  Je kan vanaf 14 – 16 weken instromen en meedoen tot vlak voor de geboorte.

  Een proefles kost € 12,50 en boek je eenvoudig via Momo Yoga of je stuurt een berichtje via de pagina Contact. 

  Lessen vinden op dinsdagavond plaats bij Fysiotherapie Scholten in Rosmalen, om 18.45 uur en om 20.15 uur.

 

  Studio Moeder & Kind geeft geen les van 22 juli t/m 9 augustus 2024.

Pakketten vanaf september 2024

  € 98,- voor 7 lessen (10 weken geldig)

  € 126,- voor 9 lessen (12 weken geldig)

  € 14,50 voor een losse les aan te schaffen na een pakket.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de zwangerschapsyoga of cursus. Vraag dit zelf na bij je zorgverzekeraar.

.

Betty ervaar ik als een liefdevolle vrouw die vanuit haar hart en persoonlijke aandacht mij bewust maakt van mijn lichaam, mijn gevoelens, mijn gedachten en gewaarwordingen. Door haar fijne begeleiding, stem en (ademhalings-) oefeningen   heb ik geleerd om meer aandacht te hebben           voor  wat er in mij op dat moment is. 

– Linda – 

Met mij gaat alles goed. Ik heb zoveel baat gehad van de lessen bij de bevalling. Ik kreeg meerdere malen het compliment dat ik het zo goed aan het weg puffen was en heb uiteindelijk geen pijnstilling nodig gehad daardoor, heel fijn!! 

 – Marle –

Ik wil je heel erg bedanken voor alle yogalessen van de afgelopen maanden, ze hebben me absoluut geholpen om de zwangerschap zo ontspannen mogelijk door te komen en ben ervan overtuigd dat dat bijgedragen heeft aan het verloop van mijn bevalling.

 – Marieke –

De yogalessen voelen als een fijn moment voor mezelf, mijn baby en de voorbereiding op de bevalling. Je lichaam blijft er soepel van en je geest wordt er rustig van. Ook geeft Betty fijne achtergrond info over de werking van je lichaam       rondom de bevalling. Ze geeft tips en fijne adem-    halingsoefeningen. En de thee na afloop is ook         nog eens heerlijk! 

– Diliana –

Ik wil je bedanken voor de fijne yogalessen.            De informatie over de bevalling en de oefeningen hebben me erg geholpen tijdens de bevalling. Vooral de ademhalingsoefeningen zorgden ervoor dat ik de weeën goed kon opvangen. Heel fijn! 

– Bo –