.

Kom in Rosmalen of Den Bosch naar een kinderyoga les waar

  jouw kind zichzelf mag zijn

  even niets moet

  jouw kind leert te ontspannen

Kinderyoga laat jouw kind spelenderwijs vertrouwd raken met wat het voelt en ervaart in zijn/haar lichaam. In de lessen wordt aandacht besteed aan yogahoudingen speciaal voor kinderen, ademspelletjes en concentratie oefeningen. Ook wordt het visualisatievermogen gestimuleerd. Actieve yogahoudingen en rustige oefeningen wisselen elkaar af. Sommige houdingen doet je kind alleen en sommige houdingen met een ander kind. Op deze manier leert je kind om samen te werken en oog te hebben voor andere kinderen. De lessen zijn opgebouwd aan de hand van een thema dat aansluit bij de belevingswereld van jouw kind. Iedere les wordt afgesloten met een eindontspanning.

De lessen zijn voor kinderen van 5 tot 12 jaar waarbij er, indien mogelijk, een opsplitsing wordt gemaakt in een groepje kinderen van 5 tot 8 jaar en een groepje kinderen van 9 tot 12 jaar.

Op dit moment worden er losse workshops aangeboden rondom de vakanties. Zie agenda voor nieuwe data. Ook wordt er kinderyogalessen gegeven op basisscholen. Indien je interesse hebt om jouw kind te laten starten met wekelijkse lessen, laat het me dan weten. Bij voldoende aanmeldingen start ik een groep op in Rosmalen of Den Bosch.

Een workshop kinderyoga kost € 8,50 per kind en duurt 1 uur. Maximaal 10 kinderen per workshop.

  Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn